Curtea de Arbitraj

Curtea de Arbitraj soluţionarea litigiilor civile şi comerciale, de proprietate, precum şi  a litigiilor cu privire la completarea lacunelor din contract sau adaptarea acestuia la circumstanţele apărute recent între părţi, persoane fizice sau juridice, cum rezidente şi cu domiciliu în Bulgaria, aşa şi în străinătate.
slider6.jpg
1img-1.jpg

SAL (SOLUȚIONARE ALTERNATVĂ A LITIGIILOR) la AAJM

Ce este SAL?

SAL este un termen folosit pentru a descrie diferitele metode de soluționare a litigiilor, fără a se ajunge la intervenția instanțelor de stat.
De exemplu, atunci când apare un litigiu și se decide sesizarea instanței vă veți confrunta cu un proces costisitor, stresant și foarte lent.
Soluționarea alternativă a litigiilor (SAL) va economisi timp, bani și, cel mai important va menține relații bune cu cealaltă parte.
SAL la AAJM va fi la dispoziția publicului după adoptarea Regulamentului de procedură și a altor documente necesare în mod legal, despre care vă vom informa cu promptitudine pe site-ul nostru

MEDIERE ȘI ÎN RECONCILIERE LA AAJM

Din 01.08.2012 oferim servicii de Mediere și Conciliere la AAJM.
Medierea și reconcilierea este o procedură care poate fi aplicată în orice stadiu al unui litigiu în cazul în care nu există impunerea unei voințe străine asupra părților și nu există o parte care pierde. Este extraordinar de ieftină și rapidă.
Vă recomandăm procedura să înceapă imediat după ce litigiul a luat naștere înainte de escaladare și înainte de depunerea acestuia la Curte.

Procedura pentru efectuarea Medierii și Conciliere este descrisă în Regulamentul de Conciliere.

Asociația de Asistență Juridică și Mediere

2ars1.jpg
COPYRIGHT © 2009 - 2024 - Arbitration Court in Bulgaria